Ari Suominen

Luova Huominen on blogini nimi.

Intohimoni on käyttäjälähtöiset ja intuitiiviset digitaaliset palvelut ja/tai mobiilisovellukset, jotka tarjoavat ratkaisuja ja helpotuksia asiakkaiden eri ongelmiin. Työssäni olen luonut selkeitä ja visuaalisia konsepteja, jotka auttavat hahmottamaan näitä ratkaisuja ja mikään osa-alue asiakkaan toiminnassa ja/tai prosesseissa ei ole ollut vierasta ja jokaiseen ongelmaan tai haasteeseen olen paneutunut samanlaisella positiivisen innokkaalla tarmokkuudella.

Minulle on ollut aina tärkeä kuunnella asiakasta, koska se on avainasia ratkaisun löytämiseen. Olen pyrkinyt kaikella toiminnallani ja tuottamillani konsepteilla ja ratkaisuilla luomaan asiakkaille selkeää lisäarvoa.

Ratkaisuiden tulee aina olla intuitiivisia, helpottaa tai virtaviivaistaa asiakkaan työtä tai prosesseja. Niiden tulee luoda mahdollisuus uuteen työhön ja liiketoimintaan, mutta ennen kaikkea lisäämään asiakkaan toimintojen tehokkuutta ja taloudellista kannattavuutta.

Minulla on yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemus julkishallinnon- ja liikkeenjohdon IT- ja digitaalisesta konsultoinnista. Office 365, SharePoint, Microsoft Teams, intranet, läsnätyö, uusi työ, palvelumuotoilu, mobiiliratkaisut ovat niitä asioita, jotka työllistävät minua tällä hetkellä eniten.